Nieuwsbrief April

Hallo allen,

Dit is de eerste nieuwsbrief van het nieuwe jaar.

Hopelijk wordt het een beter jaar dan 2020. Maar Ann d'er winkel blijft online open, dus bestellen kan altijd! Om een afspraak te maken om in de winkel langs te komen mag ja altijd mailen.

Vanwege de verlengde lockdown heb ik de verzendkosten aangepast. Bestellingen vanaf € 20,- worden voortaan gratis naar je huisadres in Nederland gestuurd. Via Books in Belgium worden bestellingen vanaf € 25,- gratis naar je huisadres in België verstuurd.

Ik heb de laatste tijd een mooie collectie aan vogel- en motorboeken toegevoegd. Verder hebben de wetenschap- en techniek afdelingen aanvullingen gekregen.

9sjpg
Mocht je nog boeken van Julian Barnes zoeken om je collectie aan te vullen dan is het nu het moment! Want ik heb de afgelopen tijd een opvallende hoeveelheid van hem geprijsd.
9ssjpg
Mijn muziek collectie is geüpdatet, je vind er lp's van Adam and the Ants tot Frank Zappa. Dat is ook de moeite om eens door te snuffelen.
10sjpg
April is, naast de maand van Pasen, ook de maand van de filosofie. Laat je dus eens verlichten door mijn afdeling filosofie. En vergeet daarbij de afdeling spiritualiteit ook niet. Want die wordt op dit moment flink uitgebreid.
11sjpg